Vi går i gang med et nytt Midam år, og håper Covid-19 snart slipper taket. I 2020 hadde vi ca 200 spillere som deltok, og til tross for sen «Corona-start» ble det 15 turneringer. Vi planlegger å ha mellom 15 og 20 runder, alle på fredager som før. For å tilfredsstille både yrkesaktive og småbarnsforeldre vil vi ha ett startfelt om morgenen og ett om ettermiddagen.

Vi samarbeider med i år med Callaway, og vil bruke navnet Callaway Midam Tour. Callaway dekker OOM premieringen, og beløpet avsatt til dette, overføres i stedet til Golden Child innsamlingen til støtte mot barnekreft.  Turneringene går også under paraplyen «Golden Child Golf».

Hcp-klasser blir som før:

  • Kl A=  Hcp    + – 4,9
  • Kl B=  Hcp 5,0 – 9,9
  • Kl C=  Hcp 10 +Denne klassen spiller netto slaggolf, og de 2 andre brutto slaggolf.

Velkommen!